Es presenta al públic l’App digital de l’Ajuntament

Dimecres a les 19.30 h, a la sala d’actes de l’ajuntament (coneguda com la Sala de Batles), es presentarà l’aplicació per a mòbils i tauletes de l’Ajuntament de Sineu. Tot i que ja fa prop de dos mesos que la gent se l’ha poguda descarregar, es vol fer una xerrada sobre les seves utilitats i, de tu a tu, fora la fredor dels aparells de petita pantalla, poder aclarir dubtes i consultes sobre com es pot descarregar l’App segons quin sistema operatiu maneja l’usuari o què aporta de nou estar connectat, també, a la Sala.

A dingola.net ja vàrem parlar-ne una mica en aquest article sobre l’estrena de l’App i n’ampliam la informació en la nova revista Díngola de paper (núm. 29) que a partir de demà ja podreu trobar en els punts de venda habituals o darrere la persiana de ca vostra, els subscriptors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: