El foc no abandona Sineu. Nou incendi a fora vila.

Fa unes hores hi ha hagut un nou incendi a fora vila dins el terme de Sineu, aquest pic ha afectat la Coma, passat els Cocons en direcció a Sant Joan. El foc ha afectat diverses finques de conradís (cereal que encara no estava segat i ametlerar), amb una extensió d’unes tres quarterades, i s’ha estès fins al torrent de Son Real, on ha cremat canyar i batzer. S’han desplaçat al punt d’incendi efectius de la Policia Local i Protecció Civil, i dos camions de Bombers que, fa una estona donaven per extingit l’incendi. Tot apunta que l’incendi ha estat durant el moment que el propietari d’una caseta de la zona feinejava amb eines que haurien provocat les guspires que han desencadenat el foc.

Aquest seria el tercer incendi que hi ha hagut pel camp dins Sineu, ja informàvem del de Son Font dissabte passat i hauríem de sumar el que es va produir diumenge a Son Real. Calor, sequedat, vent i situacions de risc (llosques, guspires…) obliguen a tothom a extremar la precaució.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: