El PP diu que mai no va estar d’acord amb l’autovia Inca-Manacor que havia de passar per Sineu

Pep Oliver Boter, que va ser batle de Sineu durant el conflicte pel projecte de l’autovia que havia de passar per Sineu, ha afirmat a Díngola que ells mai estaren a favor d’aquesta via. Segons Oliver, l’equip de govern va fer el possible per mitigar els efectes que la via podria tenir en propietaris sineuers, “per exemple a finques de l’amo en Castanyer o a Defla, una aberració total”, i fins i tot membres del partit mantingueren reunions amb el llavors president del govern Jaume Matas: “na Joana de son Toreó per exemple va anar a xerrar amb ell” –diu Boter–. Segons l’aleshores líder del PP local, “se’ns criticava a nosaltres, utilitzant-nos per atacar els de més amunt”. Oliver diu que, “clar, en aquella època al govern hi havia Jaume Matas i al Consell hi havia Maria Antònia Munar, i l’esquerra atacava l’equip de govern local del meu partit amb Pep Oliver Pavarotti (pacte PP-UM) per fer mal al projecte impulsat per altres administracions, no per nosaltres”.

Tot ve com a resposta a aquest article (fes clic).

A Sineu, membres de Sineuers Independents i d’Esquerra Republicana, capitalitzaren les protestes. A nivell supramunicipal es va formar la Plataforma Autovia No, que agrupava partits en contra del projecte, associacions ecologistes, i propietaris afectats.

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: