Aquests són els tres candidats segurs, per ara, segons les comunicacions que ha rebut Díngola fins avui

Tres són els partits que han comunicat a Díngola el seu candidat per a les properes eleccions locals. Gent per Sineu (GxS) té decidit el seu candidat gairebé “des de sempre”, ja que no es té constància que s’hagi plantejat recanvi per Miquel Gelabert Confit i aquest ja està treballant per repetir com a candidat. El següent partit que, mitjançant comunicat a la premsa (fes clic aquí), va anunciar el seu candidat, va ser Ciudadanos (C’s): serà l’exbatle Pere Joan Jaume, que farà mutar el local Sineu s’ho Mereix (SsM) cap al partit d’Albert Rivera. Finalment, fa uns dies (fes clic aquí), Díngola també va rebre nota de premsa del PSIB-PSOE, que presenta Jose Manuel García.

Tot i que Díngola no ha rebut cap notificació, es previsible que el Partit Popular (PP) també presenti llista. Tampoc Proposta per les Illes (el PI) ha comunicat res a aquest mitja, a hores d’ara, tot i que el fins ara líder Pep Oliver Pavarotti és segur que no repeteix.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: