Gran temporada de l’equip mini de bàsquet

Després de quedar segon en la primera fase del grup 5 de Preferent, perdent només els dos partits contra el primer classificat, Sa Pobla, el Bàsquet Sineu mini ocupa la 1a posició de la segona fase que es disputa entre 5 equips que són els que quedaren segons dels seus grups respectius.

Quan queda 1 jornada per acabar aquesta segona fase, l’equip local només ha perdut 1 partit dels 7 que ha disputat i ocupa la 1a posició de la classificació. Aquest dissabte a les 12,30 h al pavelló de l’Institut juga el darrer partit contra Son Servera. La resta d’equips són: Sporting Ciutat de Palma, La Salle B i Hispania A.

Tots els jugadors de l’equip mini són de primer any excepte 1.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: