Acte electoral del PSIB-PSOE de Sineu

Avui al Claustre de l’Ajuntament, el PSIB-PSOE de Sineu ha fet la presentació de la candidatura local i de part del programa electoral. Les persones convidades del partit han estat Javier de Juan, vicepresident de l’IMAS, i Francesc Antich, expresident del govern balear.

La número dos de la llista, Margalida Munar, ha presentat l’acte i ha nomenat totes i tots els membres de la candidatura. Ha donat la paraula al candidat a la batlia, José Manuel García. José Manuel és una persona que participa en la vida social de Sineu: en el Consell escolar del CEIP Rodamilans, en l’Amipa de l’IES Sineu i en el Club de Bàsquet. La seva família fa 15 anys que viu a Sineu, procedent de la Línea de la Concepción (Cadis).

José Manuel ha començat agraint als membres de la candidatura la seva decisió i també als 442 votants del PSIB-PSOE el 28 d’abril. Ha recordat la situació de fa quatre anys a les Illes i com ha canviat amb les polítiques socialistes i ha destacat el seu lema: “Sempre endavant”.

José Manuel ha dit que quan guanya l’esquerra guanya tothom però quan guanya la dreta només guanyen ells. Se sent orgullós de ser socialista perquè els valors fundacionals de fa 140 anys estan ben vigents en el partit. Vol fer política municipal des del diàleg, el consens i la participació. Ha valorat la feina municipal d’aquests quatre anys amb la col·laboració de la resta d’administracions, també governades per l’esquerra. L’objectiu és millorar la vida dels sineuers i sineueres.

El candidat ha fet un repàs a alguns punts del seu programa electoral: millorar l’accessibilitat, gratuïtat de l’escoleta, un casal de joves amb un professional a càrrec, un pla integral de neteja, ampliació del carril bici, augmentar la seguretat de les instal·lacions esportives, un museu municipal i galeria d’art, crear la marca “Sineu-Restauració”, un pla de salut municipal…

Després de les intervencions de Javier de Juan i Francesc Antich, s’ha fet la foto de grup dels membres presents de la candidatura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: