Sineuers i gent amb relació amb Sineu que es presenten en llistes electorals de diversos municipis

Fa 4 anys publicàvem aquest post (fes clic) sobre la gent que -per una raó o l’altre- tenia negocis, feines o família a Sineu, però que s’havia presentat en unes llistes municipals d’altres municipis, i havia sortit elegida. Seguidament us fem un repàs dels “altres sineuers” o de gent relacionada d’alguna manera amb Sineu, i que es presenten com a candidats en diversos municipis aquestes eleccions.

Miquel Àngel Tous Real, fill de n’Antònia Real Corque, jove graduat en educació infantil i resident a Artà, va de número 10 en la llista d’Unió d’Independents d’Artà, una formació de caire progressista, ecologista i municipalista, creada fa 40 anys, i propera a MÉS.

A Llubí, Yana Comas Alomar, filla de l’històric del PP sineuer Tomeu Ganyot, treballadora de la Clínica Juaneda, va de número 8 en la llista del Partit Popular d’aquest municipi.

Com vàrem informar aquí (fes clic), el resident a Sineu José Luis Ruiz, de 40 anys, és el candidat de Contigo Somos Democracia a la batllia de Palma.

Finalment, com informa la darrera DíNGOLA en paper, el coronel de l’exèrcit de terra Guiem Matas de sa Casa Baixa, va en el lloc 3r de la llista de Sumam, el partit d’Aina Aguiló -ex del PP- que reivindica el mallorquí com a llengua diferent del català, i que diu que hi ha adoctrinament en l’educació.

José Luis Ruiz, Guiem Matas amb Aina Aguiló, Yana Comas i Miquel Àngel Tous.

 

La mare de Valtònyc tanca la llista de La Crida

La Crida per Palma és una candidatura rupturista, d’ideologia propera a les CUP catalanes, i liderada per Manel Domènech, un mestre jubilat omnipresent en tots els moviments socials. Antònia Beltran, sa mare del cantant sineuer-pobler a l’exili Josep Arenas Beltran Valtònyc, tanca la llista d’aquesta candidatura.

Sally A. Beltran (germana de Valtònyc), Manel Domènech (líder de La Crida), Antònia Beltran (mare de Valtònyc) i Pablo Hasel (un altre cantant condemnat per les seves cançons), fa uns dies a Palma.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: