[REACCIONS ELECCIONS] José M. García: «allargarem la mà a tots els que vulguin treballar a favor del bé de Sineu»

A la segona ha arribat el regidor: 211 vots han donat un regidor al PSIB-PSOE aquesta legislatura, com preveien totes les quinieles de cafè. L’andalús José Manuel García s’ha mostrat content de l’obtenció del regidor, de la que n’ha donat “la culpa” a dos factors, un intern i un extern. Internament, García, ha dit a Díngola que “la gent s’acostava, i me deia que me votaria, i es veia un interès en la nostra candidatura”. Externament, ha reconegut que “l’efecte de la bona gestió de Francina Armengol -a nivell autonòmic- i la recent victòria sense pal·liatius de Pedro Sánchez -a nivell estatal- ens han donat una gran empemta”.

Pel que fa a pactes, García és de parlar amb tothom: “tots hem de parlar amb tots” ha dit. Tot i això, diu, s’han de constrastar programes. El socialista, que pactaria preferentment amb Gent per Sineu, no veu cap impediment amb un pacte entre Gent per Sineu i Ciudadanos, encara que ha reconegut que “potser la gent no ho entendria del tot”. Però ha dit també, en poques paraules, que “coses més rares s’han vist“.

García vol fer una oposició constructiva, segons ha declarat a Díngola, si finalment el seu lloc és l’oposició. “Allargarem la mà a tots aquells que vulguin treballar a favor de la justicia social i pel bé de Sineu” ha explicat.

José Manuel Garcia, líder socialista a Sineu. [del contingut: Marta Bergas; de la foto: Jorgina Fusté].

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: