Gent per Sineu no valorarà cap pacte ‘contra natura’ segons varen decidir ahir els seus simpatitzants

Una assemblea de Gent Per Sineu va decidir ahir vespre fer feina “des de l’oposició” i no invertir esforços en cap hipotètic pacte de govern. Com ja havia avançat Díngola fa uns dies, l’opció de pactar amb C’s s’havia posat damunt la taula per algun simpatitzant del partit, però en cap cas era l’opció majoritària. Ahir, en l’assemblea, ni tan sols va caldre dur-ho a votació, perquè una ampla majoria dels assistents optaven per quedar a l’oposició.

Segons ha manifestat el candidat Miquel Gelabert en nota a la premsa, l’objectiu “és fer feina des de l’oposició d’una manera constructiva i fidels als ideals de Gent Per Sineu”. Gelabert diu que ara és l’hora de treballar “perquè la gent que ha confiat en el nostre projecte i ens ha votat es senti representada”. I per tant -deixant de banda la cortesia amb tots els partits-, no hi haurà negociacions per a una hipotètica investidura.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: