Dissabte és ‘sa Moguda’, primera ‘verbena’ de les festes

65021075_856319941395936_5002692105819127808_n

Dissabte comencen les festes. Com cada any, el grup +tortsQ1ganxo, juntament amb l’Ajuntament de Sineu, organitzen la típica verbena de sa plaça, que s’ha anat consolidant amb els anys. Sa Moguda, el nom que rep la festa jove que cada any té lloc a la part alta del poble, es sol celebrar una setmana abans dels dies forts les festes de Sineu. Cada any canvia la temàtica de la festa, i si abans va ser tropical, hawaiana, pirata, etc. enguany serà un poc circense. El grup que organitza la festa ha demanat a través de les xarxes socials que els assistents hi vagin customitzats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: