El “Ciclop” torna aquest cap de setmana que ve

Ahir va tenir lloc al Centre d’Investigació Escènica (C.I.N.E.) la presentació de la IV edició del Festival de Teatre Visual de Sineu, Ciclop. A l’acte de presentació hi ha varen ser presents la Sra. Maria Pastor, Directora Insular de Cultura del Consell, el Sr. Mateu Malondra,  director de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), el Sr. Tomeu Mulet, batle de Sineu i la Sra. Marta Barceló, directora artística del festival.

20190910_111939.jpg

Tots han fet esment a la consolidació del festival de teatre visual de Sineu, Ciclop, i a l’èxit de les darreres edicions. Tomeu Mulet, batle de Sineu ha volgut ressaltar que aquest festival dona valor a Sineu i, a la vegada, un caire més innovador que per allò que ja Sineu és ben conegut (el mercat dels dimecres, el frit, etc.) i encoratja els organitzadors a seguir endavant a la vegada que dona les gràcies per fer-ho possible. En el seu torn de paraula, Marta Barceló, assegura que estan molt contents, que amb “una feina de formigueta” s’ha arribat a la quarta edició, enguany amb una aposta forta posant el focus al Quebec (Canadà) país convidat. En paraules seves “creiem que ens ha sortit un festival ben complet, enguany té tots els ingredients per a fer un ple total”.

20190910_113414.jpg

Barceló destaca aquesta cooperació amb Quebec, com a país al capdavant de les arts escèniques, el fet de donar visibilitat a la feina que es fa en el centre de creació C.I.N.E. Sineu (work in progress) i a la vegada apropar al públic els processos creatius; l’espectacle Insomni, amb el clown Dudu Arnalot (que formà part de l’espectacle Alegria del “Cirque du Soleil”) i també del teatre comunitari i social que es fa dintre del marc de Ciclop, enguany amb Cuit i cru, Crotch i la Nit Canalla on un grup de joves passaran tota la nit del 14 al 15 creant una peça que es presentarà al públic el migdia del 15.

Com a novetat, enguany es podrà gaudir d’un espectacle de circ de proximitat que es farà dins una casa particular d’un veí de Sineu, Se prendre, precisament d’una companyia del Quebec.

Podeu consultar el programa complet del festival Ciclop a http://ciclopfestival.com/

One comment

  1. Retroenllaç: Qui és na Lluca, la protagonista eterna dels cartells de CICLOP? |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: