Qui és na Lluca, la protagonista eterna dels cartells de CICLOP?

Na Lluca, amb l’amo -en Joan Vanrell-, durant aquestes passades festes d’agost [foto: Jorgina Fusté].

Vegeu, per ordre cronològic, els cartells publicitaris de les quatre edicions del Festival CICLOP, tres d’elles que han tengut lloc els anys 2016, 2017 i 2018, i una -la del 2019- que tendrà lloc aquest cap de setmana.

En tots ells la protagonista principal és na Lluca, una somera propietat de la família de Joan Vanrell, president de l’Obra Cultural Balear de Sineu, i membre del consell de redacció de Díngola. Na Lluca té ara 15 anys, i participa cada any a les corregudes des Cós, i també ha participat en alguna performance de l’OCB/Díngola, com ara la foto de portada de la revista de desembre del 2014, en la que totes les redactores i redactors fórem protagonistes d’un betlem vivent (fes clic aquí). També participa en alguns actes religiosos.

L’única persona que surt als cartells de CICLOP d’aquests anys és un nen, que també té connexió propera amb Vanrell: precisament és en Marc, el seu fill!

Les fotos de na Lluca, pel cartell del festival, són fetes per Macià Puiggròs, fotògraf col·laborador d’aquest mitjà -i responsable de la majoria de portades de la revista-.

Com ja vàrem informar puntualment -fes clic aquí-, aquest cap de setmana té lloc el CICLOP, Festival de Teatre Visual de Sineu, organitzat pel C.IN.E (Centre d’Investigació Escènica).

 

Cartell del 2016

 

Cartell del 2017

 

Cartell del 2018

 

Cartell del 2019

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: