Gota freda, conseqüències que afecten Sineu

Encara que per sort no hi hagué cap incident important al poble a conseqüència de les pluges que ahir afectaren, amb diferent intensitat, tots els municipis de Mallorca, avui hi ha hagut qualque trast del Dimecres buit per mor que qualque placer no ha pogut venir a Sineu per incidències que hauria pogut patir ahir durant les ruixades d’aquesta nova gota freda o DANA que afecta l’extrem occidental de la Mediterrània. Així, els mateixos placers s’han posat en contacte amb l’Ajuntament, que ha informat avui de matí d’aquesta situació per via del seu perfil de Facebook.

En qualsevol cas, recordau que avui a l’interior de l’illa de Mallorca es manté l’alerta per risc per pluja i per tant es recomana que es reduesquin al mínim les activitats a l’exterior i els desplaçaments. Es preveu que a partir d’avui capvespre pugui descarregar aigua de pluja en territori del nostre municipi i que entre les 18 h i mitjanit és quan més es concentren les probabilitats de brusca, que podria arribar a ser forta. Ahir, dia en què es va activar l’alerta carabassa a l’illa, segons dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) es registraren precipitacions de 3.6 mm per metre quadrat (màxim registrat) a les 18 h. En principi, no es preveu que plogui més enllà del dia d’avui a Sineu. Podeu consultar puntualment la informació meteorològica a:

http://www.aemet.es/ca/eltiempo/prediccion/municipios/sineu-id07060

temps.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: