S’està instal.lant el nou arbre de Nadal, enguany fet de ferro

Aquest matí s’està instal.lant l’arbre de Nadal d’enguany. L’arbre l’ha fet el ferrer i artista sineuer Miquel Mateu Busquets, aprofitant i reciclant materials de ferro forjat que ja tenia ell o l’Ajuntament. L’Ajuntament va demanar opinió al rector per instal.lar l’estructura davant l’església de manera temporal (es retirarà després de festes) i, segons fonts consistorials, s’il.luminarà de manera molt suau, per no rompre l’estètica ni alterar la calidesa del ferro.

Per altra banda, l’Ajuntament ha comanat nova decoració i il·luminació nadalenca per a tres punts (sa Plaça, el carrer Major i es Fossar). Segons el batle Tomeu Mulet, «serà una il·luminació senzilla, concentrada en aquests tres punts, si arriba a temps». Així, no ha pogut assegurar cent per cent l’arribada d’aquesta decoració a temps.

Polèmica

La polèmica va envoltar l’arbre de l’any passat (fes clic aquí, aquí, i aquí). Aquest any es va aprofitar una de les estructures del Contrallum, feta amb materials reciclats, i amb la intenció de sensibilitzar sobre la problemàtica dels plàstics i el deteriorament mediambiental. Un cert sector va moure trull per les xarxes socials, que va fer cedir l’Ajuntament, que finalment va optar per retirar-lo.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: