Dissabte l’Ajuntament va fer un homenatge a tots els batles de la democràcia

Aquest passat dissabte es va dur a terme un acte institucional de reconeixement a tots els batles que ha tingut Sineu entre 1978 i 2018, tot en el marc dels 40 anys de democràcia i en motiu del Dia de la Constitució. No de bades, l’acte es va fer a la sala d’actes de la biblioteca, anomenada col·loquialment ‘sala de batles’.

Els sis batles elegits democràticament, Jaume Ferriol Niell, Andreu Matas Jaume, Josep Oliver Rebassa, Josep Oliver Amengual, Pere Joan Jaume Florit i Miquel Gelabert Font (el qual excusà la seva absència perquè era de viatge, delegant en Magdalena Genovart) varen rebre una distinció per part de l’Ajuntament. També es va homenatjar Gabriel Ferriol Jordà, que fou el darrer batle abans de la instauració de la democràcia. Tots reberen ―de la mà de dos treballadors ja jubilats, Toni Niell es Saig i Margalida Font Coca―un quadre de l’artista local Ricardo Gago.

Des de l’Ajuntament es va voler fer també extensiu l’agraïment a tot el personal del consistori: “sense ells moltes coses no serien possibles”.

També es va tenir una menció per a Amador Camps Niell, com a jutge de pau de Sineu.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: