Noemi García parlarà de pedagogia dels infants, aquest divendres a Sineu

Na Noemi García de Marina Vilar és llicenciada en dret, però es dedica a la pedagogia terapèutica: és, de fet, consultora en criança d’infants, educació i psicologia emocional, i gestiona la web Noe Batega (fes clic aquí). Aquest divendres vendrà a Sineu per xerrar del mètode Batega, debatre sobre l’educació dels infants, i presentar el seu llibre “Mamà, tu me quieres?”, d’Ediciones Carena, 2019. La sineuera Marta Bergas, periodista (a IB3 i, també, a DíNGOLA), presentarà l’acte, després d’entrevistar-la per a la televisió autonòmica ara fa unes setmanes. Serà a les 19h, a la Biblioteca Municipal.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: