Solució per al transport escolar a l’IES Sineu

Després de les protestes dutes a terme per l’alumnat i les famílies de l’IES Sineu per poder tenir transport escolar per a l’alumnat de batxillerat i de CFGM dels municipis adscrits al centre, s’ha aconseguit un acord a tres bandes (Administració, Ajuntaments i famílies ).

El repartiment de les despeses en aquest curs 2019-2020 anirà a càrrec, majoritàriament, dels Ajuntaments, per així poder reduir el cost a les famílies. La conselleria aporta un percentatge menor aquest curs, amb el compromís d’incrementar l’aportació (via conveni amb els Ajuntaments ) de cara al curs vinent.

La direcció de l’IES agraeix la bona voluntat de totes les parts, en especial en aquest curs als Ajuntaments implicats perquè la seva predisposició ha permès desbloquejar el tema econòmic i a l’hora alleugerir el cost de les famílies, amb una menció especial per a l’Ajuntament i les famílies de Llubí que tot i tenir en un primer moment el transport resolt assumeixen la despesa derivada del conveni.

El que realment és important per a les famílies de l’alumnat postobligatori és haver arribat a un acord de continuïtat de cara al curs vinent i, a més a més,  el compromís d’ampliar les  places del transport escolar amb la nova adjudicació que es durà a terme el curs escolar 2021-2022.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: