[Fotogaleria] Celebració ecumènica de germanor entre suecs residents a Mallorca i les parròquies de Sineu i Llubí

Com vàrem anunciar dissabte en aquest article (feis clic) ahir de matí, a l’església parroquial, es va concelebrar una celebració religiosa ecumènica amb la participació de les parròquies de Sineu i Llubí, de les quals n’és rector Guillem Feliu, i d’una representació de l’Església de Suècia Svenska kyrkan de Mallorca, de doctrina luterana. Per això, es pogué veure una imatge insòlita dins l’església que fou la participació de dues dones -dues pastores luteranes sueques- que presidien la celebració amb tres capellans a l’altar. La celebració religiosa en la major part fou cantada. Hi actuaren les corals de Sineu i la Svenska kyrkans kör, amb el seu solista Martti Wallén; els grup de nins de l’Església Sueca mallorquina, que interpretaren la processó tradicional i el cant de Santa Llucia; el cant de la Sibil·la, que s’avançà en honor als visitants suecs, interpretada per la sineuera Antònia Camps; i els nins de catequesi de Llubí i de Sineu que cantaren nadales. Per acabar, tots els participants foren convidats per la Sala a un aperitiu.

Pitjau damunt les imatges per a ampliar-les:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: