25000 euros més per al transport escolar de l’IES Sineu

Ahir vespre el Parlament de les Illes Balears va aprovar una ampliació pressupostària de 25.000 euros per a reforçar el transport escolar de l’Institut d’Educació Secundària de Sineu, que aquests darrers anys patia mancances, especialment a pobles amb pocs alumnes com Lloret i altres com Petra i Sant Joan. (Podeu veure articles anteriors aquí). Fa tres dies també publicàvem que els Ajuntaments assumirien també part de la despesa per a evitar de carregar-la a les famílies (en aquest article).

L’aprovació es va dur a terme durant la tramitació parlamentària del Projecte de Llei de Pressupostos Generals i fou duita a debat a proposta d’una esmena del grup parlamentari del PI (Proposta per les Illes). Aquest partit ja s’havia posicionat a favor de reforçar el transport dels alumnes de l’IES Sineu el passat mes d’octubre mitjançant una Proposició No de Llei, perquè a parer seu, davant la manca d’autobusos per a 77 alumnes de Batxillerat, els mitjans de transport públic disponibles fins ara no servien d’alternativa i era necessari recórrer a una altra solució.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: