Més propostes: El Pla des de la teva finestra

Aquests dies han anat apareixent tot un seguit de campanyes per fer més entretenguda l’estada a casa. Fa uns dies ja ens férem ressò de la campanya “Volem omplir Sineu de color i d’esperança. Ens hi ajudau?” de la Biblioteca Municipal (https://dingola.net/2020/03/18/sabeu-que-es-la-campanya-volem-omplir-sineu-de-color-i-desperanca-ens-hi-ajudau/). Avui, la recent creada associació Pla de Mallorca XXI, ens proposa “I tu… com veus el Pla de Mallorca des de la teva finestra?”. Una iniciativa per convidar-nos a observar el Pla des de la nostra finestra o balcó i cercar un angle d’esperança davant aquesta difícil situació (http://plademallorcaxxi.com/el-pla-des-de-la-teva-finestra/). Ara que hem de romandre a casa, és temps de pensar amb el que més valoram.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: