“S’Era Forn Artesà” obri les portes aquest dimarts

Les mesures de confinament han retardat l’obertura del nou forn de Sineu, però demà, s’Era Forn Artesà, situat al carrer Menestrals 21, i regentat per na Maria Alomar i en Simó Moreno, dos joves apassionats del bon pa i la seva cultura, obrirà les portes amb un horari excepcional aquesta setmana de Pasqua: dimarts i dimecres de les 15 a les 19h; a partir de la setmana que ve, l’horari habitual serà de dimarts a divendres també de les 15 a les 19h.

Recordem que amb l’estat d’alarma vigent, aquest tipus de negoci pot estar obert al públic.

Els dos forners han manifestat a Díngola que s’Era Forn Artesà neix amb la intenció d’obrir un nou camí a la panificació balear i sostenible, tornant a les matèries primeres que ens ofereix l’arxipèlag, nodrint-se de la cultura gastronòmica balear, però sense oblidar els temps que corren, on les tècniques de panificació modernes permeten dotar les seves elaboracions amb sabors profunds, crostes caramel·litzades i molles humides de pans de llarga conservació.»

En Simó i na Maria pensen que per fer un bon pa no és necessari cap tipus d’additiu: farina, aigua, sal i…temps, són els ingredients fonamentals. Per això, elaboraran un pa amb matèries primeres d’origen local i amb tècniques artesanals modernes de panificació mediterrània i nòrdica, com la massa mare de blat de xeixa, de sègol i altres cereals autòctons, fermentacions llargues o bé l´ús d’ingredients com l’arròs bomba de sa Pobla, els albercocs de Porreres, les olives i tàperes de Llubí i l’oli d’oliva de la terra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: