Voluntaris de Sineu recullen menjar per a persones necessitades

En aquest estat d’alarma degut al Covid19, moltes famílies han vist minvats els seus ingressos i ha augmentat la seva vulnerabilitat, ja que moltes d’elles ja tenien problemes abans de la declaració de l’estat d’alarma.

Un grup de voluntàries de Sineu, organitzat pel col·lectiu de Suport Mutu, estan recollint menjar per aquestes famílies, amb la col·laboració dels Serveis Socials. L’excedent de taronges i llimones anirà a un menjador social de Palma, que es diu Tardor.

Si voleu col·laborar amb aquesta campanya solidària, el telèfon de contacte és el 615922245

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: