Valtònyc i Unió de Pagesos conviden a consumir producte local mentre l’extrema dreta s’esqueixa les vestidures

Unió de Pagesos ha presentat per les xarxes socials una campanya que convida els mallorquins a consumir producte local “Tu a casa. Nosaltres t’omplim el rebost.” Una de les imatges de la campanya fa servir la fotografia del cantant Valtònyc.

El partit ultraespanyolista amb nom de popular diccionari dels anys 80 i el seu caporal a les Balears, Jorge Campos, han expressat la seva ràbia mitjançant les seves xarxes socials i han escomès el cantant i el diputat montuïrer Joan Mas Collet (històric del sindicat agrari) quan els ha qualificat d'”amigos de terroristas“. També han qualificat la campanya d'”insultante“.

Recordem que fou Campos qui va denunciar el cantant Valtònyc per les lletres de cançons que va publicar quan tenia devuit anys i que va arribar a ser condemnat per la justícia espanyola, cosa per la qual va prendre el camí de l’exili cap a Bèlgica on la justícia belga ha desestimat l’ordre d’extradició i l’europea hi ha vist defectes d’arrel que la invalidarien. Tota una espiral d’esperpents judicials i testosterònics que, en circumstàncies normals, ni haurien d’haver començat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: