[Mucada 2020] Ens deixarà fer el coronavirus el segon “Enqüentro” de l’any 2020?

Mentrestant els sineuers rememoraven, amb enginy i no manco il·lusió, el matí de Pasqua, segurament molts han pensat en l’altre “Enqüentro” venerat també amb lulea i paperí per sineuers i molts d’externs. L’Enqüentro de lo Much de Reig amb la Muca i la Mucada en general queden lluny encara, però reben les primeres punyides a conseqüència de la crisi sanitària per la COVID-19. Per la Fira de Maig, enguany suspesa, es triava el disseny de la camiseta “commemorativa” de l’any. Enguany, a hores d’ara, no s’ha convocat el concurs de disseny com ja s’hauria fet qualsevol any corrent. Fonts de la Muchal Foundation ens han transmès que, ara per ara, no hi ha cap altra alteració per a la XVII Mucada; per motius de coherència amb la situació de confinament i la suspensió de la Fira, que seria dia 3 de maig, es posposa qualsevol decisió sobre com es triarà el disseny de la camiseta. Quant a la Mucada, que enguany caurà a dia 10 d’agost, s’espera que les institucions competents indiquin com serà el desconfinament i quins actes multitudinaris seran permesos a partir d’aquella data. Dins l’organització són conscients que, avui per avui, tots els escenaris són possibles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: