Festes de Sant Marc, des de ca nostra

Com era d’esperar, en vista del lent progrés cap a la reculada de la incidència del contagi de la COVID-19 i per la política del govern espanyol mantinguda fins ara de no diferenciar cap territori segons com hi evoluciona, el confinament s’allargarà passant per damunt Sant Marc i la Fira (que ja feia setmanes que l’Ajuntament havia decidit de suspendre). En qualsevol cas, des de la Sala s’han preparat actes per a celebrar, cadascú des de ca seva, les festes de Sant Marc amb actes que, físicament o aferrats als equips informàtics, qui vulgui podrà seguir.

Actes amb la participació de molta gent (entre els quals els nostres companys Joan Vanrell i Miquel Puiggròs) i serveis municipals com la hiperactiva Biblioteca amb Antònia Real i Joan J. Bonnín, que aquests dies, entre lliçons del Lisensiado Tugores i contacontes diaris puntualment a les 17 h, han entrat via pantalla a moltíssimes cases per tot Sineu. També hi haurà exposició digital d’artistes locals; tocada de Banda de Cornetes, Trompetes, Tambors i Timbals; caragols; inclús un horabaixa de marxa, com ja fan molts de pobles, amb la participació de punxadiscos.

El programa de festes, que enguany per raons que sobra explicar per pura lògica, el poden consultar a https://www.santmarcsafira2020.com/

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: