L’Ajuntament posa un servei d’atenció a famílies i empreses pels efectes de l’estat d’alarma

L’Ajuntament de Sineu habilitarà un Punt
d’Atenció i Suport a Famílies i Empreses amb la voluntat de canalitzar la comunicació de tots els ajuts i iniciatives de suport a les persones i als sectors productius locals. Aquesta iniciativa, emparada pels serveis jurídics municipals, pretén donar resposta als efectes socials i econòmics derivats de l’estat d’alarma; amb l’objectiu d’oferir assessorament i suport gratuït, tant per a les famílies com per a pimes i autònoms locals, pel que fa als tràmits administratius derivats de la crisi del coronavirus.

Tothom qui estigui interessat a rebre el servei d’aquest nou punt d’atenció
haurà de demanar cita prèvia a les oficines municipals (via telefònica al 971 520 027 o via mail ajuntament@ajsineu.net). El servei presencial serà ofert els dijous, durant tot el dia, i també resoldran qüestions per via telemàtica per correu electrònic.

Els propers dies, segons ha comunicat avui l’equip de govern, l’Ajuntament presentarà un pla integral de reactivació econòmica i social en què ja s’hi emmarca aquest Punt d’Atenció i Suport a Famílies i Empreses.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: