Primer mercat del dimecres en estat d’alarma

Dia 13 de març, el batle va dictar un Ban per a suspendre el mercat del dimecres, com ja informàrem en el seu moment.

Avui, 7 paradetes de fruites i verdures han ocupat de manera espaiada Es Fossar. Aquesta recuperació escalonada del mercat del dimecres forma part de les mesures de desconfinament que es van aplicant en l’actual estat d’alarma.

S’ha restringit les entrades al mercat i a cada una d’elles hi havia un cartell explicant les normes de seguretat i higiene que s’havien de complir. La gent ha complit les mesures de seguretat i alguns han aprofitat per fer una xerrada, guardant les distàncies, amb coneguts que feia quasi dos mesos que no es veien. Es veia a la gent contenta de poder assistir al mercat i gaudir de l’ambient i de les relacions socials que un mercat local sempre proporciona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: