Desconfinament local

Aquesta setmana prèvia a una eventual passa cap a la fase 2, segons la petició que farà avui el Govern en vista a dia 25 de maig, comença amb qualque novetat referent a la recuperació d’activitats en l’àmbit municipal.

Residus voluminosos

Es tornaran a poder dur residus voluminosos (mobles, electrodomèstics, etc.) al punt verd els dilluns, dimarts, dissabtes i diumenges durant l’horari habitual (entre setmana de 10 a 13 h i de 16 a 19h, dissabtes de 10a 13 h i diumenges de 17 a 19 h).

Biblioteca municipal

Començarà l’obertura al públic amb mesures especials de prevenció. Els usuaris que hi vulguin accedir s’hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic, l’ús de màscara serà obligatori i hauran de mantenir la distància de seguretat de 2 m amb altres usuaris. Fins a dia 22 de maig només es permeten préstecs i devolucions, es recomana que els usuaris demanin cita prèvia.

Mercat

Segons ens ha informat el batle, Tomeu Mulet, el mercat de dimecres dia 20 no tendrà encara canvis significatius respecte el darrer que s’ha celebrat. Dimecres passat es congregaren al Fossar vint-i-cinc paradetes de placers, podria ser que els propers dies augmentin de nombre de forma escalonada. El fet que el mercat durant les primeres fases de l’estat d’alarma se circumscrigui a l’àmbit local, fora afluència de gent de fora poble i, sobretot, fora turistes fa que no es dispari d’un dia per l’altre l’extensió de trasts ocupats amb paradetes.

Ajuntament

A partir de dia 25 de maig és quan es preveu l’obertura de les oficines municipals que fins llavors romandran tancades.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: