“Hasta la vista, Lisensiado”

D’ençà de les primeries del confinament hi ha hagut diverses iniciatives locals, d’institucions i particulars, per a entretenir la gent que pacientment ha romàs a ca seva. Les xarxes socials, Internet, hauran fet d’aquesta quarantena pel contagi del coronavirus de la COVID-19 un cordó sanitari com mai abans s’havia viscut. Per una banda amb la possibilitat d’estar més connectats que mai, i per altra banda, amb l’astorament propi d’una generació que poc o gens es pensava que encara viuria una situació com aquesta.

Entre els entreteniments virtuals que més impacte han tengut ben segur, a nivell local, hauran estat els “Tallers Confinats” de Miquel Tugores Monara amb el seu fill Biel, l’estel·lar duo del Lisensiado Miquel i el CámaraWei, promoguts pel Club de Lectura de la Biblioteca que a mode de tutorial freak de Youtube ens ha entretengut alhora que ens ensenyava a fer manualitats, instruments i juguetes amb material que bé podíem disposar aquests dies de “sequera comercial”.

Ahir vespre varen publicar urbi et orbi el darrer taller en què varen fer un emotiu comiat al seu públic. Tot i que el CámaraWei ha pogut sortir a la fi cap al seu exòtic i desconcertant país de procedència, després del llarg confinament sineuer, els seus seguidors ben segur els esperaran en cas que la cosa es torni a embrutar passada l’esperada corba de capavallada de contagis. Us deixam el seu darrer i entranyable vídeo, i ja ho sabeu, si us agrada, “dale a like“!

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: