Millores al centre sociocultural de Sa Quintana

L’Ajuntament ha invertit més de 20.000 € en intervencions de millora i restauració de varis espais de Sa Quintana. Aquestes intervencions s’han duit a terme als dos blocs d’edificis entre els mesos de setembre de l’any passat i aquest mes de maig, amb empreses locals.

A l’edifici antic,  s’ha instal·lat tarima de fusta a l’aula de miralls; s’ha realitzat una intervenció al sistema elèctric per oferir una nova i més eficient il·luminació i s’han restaurat totes les vidrieres de l’edifici. Aquestes reformes s’han complementat amb la restauració de la coberta per evitar goteres, la reparació d’alguns murs exteriors i amb feines de pintura per millorar l’acabat de les aules i del gimnàs. 

A l’edifici nou, que alberga la cuina, l’aula de música i diversos espais multifuncionals, s’ha instal·lat tarima de fusta a l’espai musical, s’han realitzat intervencions per evitar les humitats i s’ha renovat l’equipament antiincendis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: