Connexió amb l’escola per a infants de famílies sense Internet

El punt tercer del pla presentat per l’equip de govern de la Sala sota el nom de “Reactivam Sineu” es referia a l'”impuls de la connectivitat en l’educació: adquisició de targetes SIM per a famílies sineueres sense accés a Internet”, tal com vàrem explicar en la seva presentació https://dingola.net/2020/05/07/lajuntament-no-cobrara-les-terrasses-de-2020/

Avui el batle, Tomeu Mulet, ens ha fet saber que l’Ajuntament ha lliurat al CEIP Rodamilans un conjunt de routers i targetes SIM per a possibilitar l’accés a l’educació des de ca seva a infants de famílies sense accés a Internet.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: