Més de mil màscares municipals ja tapen la boca dels sineuers

A hores d’ara l’Ajuntament ja ha repartit més de mil màscares a les persones que han anat al Teleclub a cercar les de cada família, amb prioritat per a les que tenen majors de 70 anys o menors de 14. Com vàrem explicar en aquest anterior article, https://dingola.net/2020/05/21/la-sala-repartira-mascares-a-partir-de-dema-divendres-per-a-persones-empadronades-a-sineu/, entre divendres i dimecres que ve hauran repartit les màscares higièniques fetes a mà amb tela que fa que les poguin rentar a 40° C i tornen a servir.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: