El C.E. Sineu ja té mascota

Com ja vos vàrem informar, una de les activitats que va dur a terme el C.E. Sineu en temps de confinament va ser un concurs entre els jugadors i jugadores dels equips base del club que s’animessin a fer un dibuix per a triar una mascota pel club. Idò ja hi ha guanyador del concurs i mascota, resultat de la votació on participaren jugadors, entrenadors i la directiva (varen votar més de 70 persones).

El disseny guanyador ha estat el de Toni Moragues Florit, de l’equip Aleví de 1a Regional. La figura és un lleó amb els colors del club (samarreta vermella i calçons negres) i amb el nom del club a la samarreta.

De moment es farà un disseny digital de la mascota, però no es descarta poder donar vida a la mascota a través d’una disfressa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: