Un alumne de l’IES Sineu destaca en un concurs mundial de programació

Al mes de maig l’IES Sineu va participar en el concurs mundial de programació “Spring Challenge 2020” de la plataforma Codingame. L’esdeveniment consistia a programar intel·ligències artificials que realitzessin diferents tasques dins un taulell de joc, durant onze dies.

Hi participaren més de13.000 programadors de tot el món, incloent-hi programadors professionals i universitaris. L’alumne Daniel García de 4t d’ESO aconseguí classificar-se dins els deu millors programadors espanyols de la prova, en el llenguatge Python3, quedant l’IES Sineu entre les principals institucions no universitàries.

CodinGame és una plataforma per aprendre a programar jugant. És un joc que proposa a l’usuari distints exercicis i reptes de programació. CodinGame ajuda a aprendre els conceptes bàsics de la intel·ligència artificial i proporciona un entorn multijugador per a que els usuaris confrontin el seu codi i competeixin per l’eficiència. Aquesta manera multijugador és molt popular entre els programadors més avanzats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: