L’App AjSineu està descuidada

Dos anys després que l’equip de govern de Gent per Sineu i PI la posassin en funcionament, l’APP “AjSineu”, l’aplicació de mòbils que la Sala disposa per a fer més àgil la comunicació habitual amb els ciutadans, ha quedat congelada.

Just fa dos anys informàvem de l’anunci que va fer el regidor Carles Ramis de l’estrena de la nova APP digital en aquest article <https://dingola.net/2018/05/27/lajuntament-de-sineu-aposta-per-fer-mes-accessible-la-informacio-i-la-gestio-de-tramits-posant-en-marxa-una-aplicacio-per-a-dispositius-mobils/&gt; i també en el número 28 de la revista de paper (el de juliol).

Al cap d’un any de govern de l’equip format per PP i C’s, de l’aplicació gairebé just és atès l’apartat d’incidències i només roman actualitzat el que són extensions que no depenen directament de l’aplicació, com “Seu electrònica”, “Certificats de residència” o “El temps” referent a meteorologia; emperò els “Avisos” i l'”Agenda” han quedat totalment desfassats, almanco des de principi de desembre de l’any passat.

L’Ajuntament de Sineu aprovaria amb bona nota l’ús de xarxes socials, especialment des de la renovació d’imatge del portal web municipal el mes de gener d’enguany, emperò si no reaccionen aviat poden deixar perdre una via d’entrada a la Sala més pràctica que molta gent té dins la mà.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: