Cinema i música clàssica, tots els dissabtes d’estiu

L’Ajuntament de Sineu acaba de perfilar una nova proposta cultural per als dissabtes del mesos de juliol i agost. A partir de dia 11 de juliol, comença el cicle de cinema i música clàssica Nits a la Fresca!

Les projeccions de cinema seran per a tots els públics i es faran al pati de Sa Quintana. Pel que fa als concerts, aniran a càrrec del Conservatori de Música i Dansa de Mallorca i tendran lloc al claustre de Sant Francesc. Les entrades per als passis audiovisuals són de franc mentre que els espectacles de clàssica tenen un cost de 3 euros, que aniran destinats a fons solidaris relacionats amb el covid.

Tant les entrades com les invitacions s’han de recollir a l’Ajuntament, per tal d’així controlar els aforaments a cada un dels dos recintes.

Aquesta iniciativa de la Sala pretén dinamitzar els locals de restauració de Sineu. Tant és així que els assistents als concerts, amb la seva entrada, podran accedir a descomptes, promocions i obsequis especials a més d’una vintena d’establiments d’hoteleria i restauració.

Adjuntam el cartell per tal que tengueu la relació de propostes:

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: