Rafel Sastre guanya el III Memorial Miquel Pol a Mancor

Mancor de la Vall ha estat el primer municipi de l’estat espanyol que ha estrenat les carreres ciclistes amb la nova normativa de seguretat contra el COVID19. Ho va fer dissabte, per a celebrar el III Memorial Miquel Pol. Recordam que Miquel Pol va ser un ciclista jove que va ser membre del Club de Mancor i que va morir fa dos anys degut a un accident mentre entrenava.

El guanyador absolut de la Primera categoria va ser el corredor sineuer Rafel Sastre, corredor elit del l’equip Cycling Planet. Rafel alterna les carreres de ruta amb les carreres de BTT. Rafel va superar el júnior Francesc Bennassar i a Francisco J. Salmeron, MA-40. Marc Terrasa va ser el cinquè de la classificació absoluta i el segon de la categoria júnior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: