Suspeses les Festes d’Agost

L’equip de govern format per PP i Ciutadans ha decidit suspendre les festes patronals d’aquest estiu per la situació de crisi sanitària. Així ho han comunicat avui horabaixa havent-se reunit abans de fer pública la decisió.

Segons el comunicat que han penjat en el portal web de la Sala “L’Ajuntament concep les festes patronals com un punt de trobada d’amistats, familiars, amics i coneguts, per compartir bones estones i viure moments de germanor, i això no és possible a causa de les mesures sanitàries i de distanciament social.”

A més, afegeixen que “es reclama comprensió a la ciutadania local i reclama responsabilitat a totes les persones i col·lectius en el compliment de les mesures excepcionals que actualment s’estan decretant per part del Govern de les Illes Balears.”

Un proper decret del batle ho farà efectiu i també inclourà “una sèrie de regulacions preventives relacionades amb l’ocupació de la via pública i determinats esdeveniments fortuïts” que hi pugui haver.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: