[XVII Mucada] Camisetes: Amb la Mucada al cor

“Habemus Camiseta!” Un disseny de Neus Bergas Mosca ha estat el triat enguany, Any del Coronavirus, entre els que varen presentar durant el confinament les setmanes prèvies a la Fira de Maig i uns dies més tard durant una petita pròrroga que concedí la Muchal Foundation.

El dibuix mostra un fonendoscopi on veuen, a la part de la membrana d’auscultar, el conegut logotip del Much. Al mateix temps que fa una aclucada d’ull a la branca sanitària, tan alabada aquests mesos per tota la societat, també reivindica l’estima dels sineuers per l’avalotada festa d’estiu amb el lema “Amb la Mucada al cor!”

Estaran a la venda a partir de demà dimarts, 14 de juliol, en els punts habituals (estancs i Ferreteria Sineu). Han fet un model unisex i una tirada reduïda, en sintonia amb el que serà, com ja han anunciat, aquesta Mucada sense multituds i de format casolà. Bona mostra de la situació és que enguany no es podran assajar les camisetes, per tant cadascú haurà de saber bé quina talla necessita.

Com cada any, fidels a la tradició, havent pagat les despeses, els organitzadors destinaran els doblers que quedin a qualque causa solidària.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: