Brusca i baixada de temperatures

Avui a migdia, a Sineu, com a molts de redols de Mallorca, ha fet una bona brusca amb poc temps. A les 12 h els registres oficials han acumulat 23 litres per metre quadrat i al cap d’una hora els pluviòmetres de l’Agència de Meteorologia en llegien prop de 15. La barrumbada no ha durat massa temps però, per sort, no ha deixat destrosses destacables i no hi ha hagut calabruixades com les que han vist caure en altres municipis de l’illa. Un freixe de la plaça del Fossar, prop del camp de futbet, s’ha esbrancat, tot fa pensar que per mor de l’aigua.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: