No hi haurà classes d’adults de la Mancomunitat aquest curs

La Mancomunitat del Pla conjuntament amb la Cooperativa de Serveis Formatius han decidit no programar les classes d’adults que cada curs s’ofertaven a Sineu i als altres 13 municipis de la comarca. Així que enguany no hi haurà oferta de tallers de cap classe: ni ioga, ni pilates, ni pintura, ni idiomes, ni cuina… Això per mor de les mesures restrictives que imposa la covid-19, que redueix les ràtios d’alumnes i també extrema la higiene dels espais. Aquests dificultats han fet que els responsables dels cursos es plantejassin fer les classes en línea, però aquesta opció no ha tengut quòrum entre els alumnes així que s’ha descartat.

790 usuaris del Pla de Mallorca es queden, per tant, sense oferta formativa i d’oci. L’únic que es seguirà fent seran els cursos d’adults al CEPA Vilafranca, que ofereix oferta educativa reglada: preparació de les proves d’accés a la Universitat i cicles formatius.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: