Campionat de Balears de Duatló a Sineu

Dissabte dia 14 de novembre es disputa a Sineu el Campionat de Balears de Duatló, en la distància de sprint. Aquesta modalitat consta d’una primera part de cursa a peu de 5 quilòmetres, una prova de ciclisme de 20 quilòmetres i una darrera prova de cursa a peu de 2,5 quilòmetres.

 S’atorgaran els títols de campionats de Balears de DUATLÓ 2020 en totes les categories (tant en categoria masculina com femenina i sempre que hi hagi un mínim de tres participants per categoria): absoluta masculina, absoluta femenina, clubs, júnior, cadet, Sub-23, Vet.1, Vet.2 i Vet.3.

L’àrea de transició i boxes estarà situada a la Plaça d’Es Fossar. La cursa a peu es durà a terme pel casc urbà de Sineu i la prova de ciclisme per la carretera de Sant Joan, amb gir al quilòmetre 2,5 de la carretera.

La prova absoluta començarà a les 10,00 h. La meta estarà situada a la plaça des Fossar. Les inscripcions es fan a la web http://www.elitechip.net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: