Diàleg pecaminós entre fotografia i gastronomia

Puiggròs xerrant amb l’expresident del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, en una exposició a Llubí.

Avui dimecres i demà dijous Aüc Cultural (Muro) organitza un “diàleg gastro-cultural” (per dir-ho d’alguna manera) entre el fotògraf Macià Puiggròs Massay (sineuer, col.laborador de DíNGOLA) i la cuinera Elena Puigserver (del restaurant RARO, de Muro).

Puiggròs aportarà el material de la seva exposició Peccamen-is (fes clic aquí, aquí i aquí per veure altres notícies de DíNGOLA sobre aquest treball). RARO, és un nou concepte de restaurant, que fa referència a la barreja de totes les experiències i rareses viscudes per Puigserver darrere els fogons (fes clic aquí).

A l’esquerra Puigserver i a la dreta Puiggròs.

L’organització ho defineix com «una reflexió contemporània dels pecats capitals que de ben segur no deixarà a ningú indiferent» i «on es podrà gaudir de l’exposició fotogràfica de Macià i el tast de les tapes més pecaminoses de n’Elena».

En aquest cartell podeu veure els horaris:

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: