Es promourà el turisme sostenible al Pla de Mallorca

El conseller de Turisme del Consell de Mallorca, Andreu Serra; la presidenta de la Mancomunitat del Pla, Joana Maria Pascual i els presidents de l’Associació de Llicenciats/des en Ciències Ambientals de les Illes Balears, Carme Alomar, de Pla de Mallorca XXI, Mateu Ginard, es varen reunir el passat 22 de desembre a Petra per signar un protocol de col·laboració per promoure el turisme al Pla de Mallorca amb criteris de sostenibilitat ambiental i social.

L’objectiu del protocol és impulsar projectes i estudis de promoció i informació turística, basats en el desenvolupament sostenible i la promoció de la qualitat del producte turístic i la identitat pròpia del Pla de Mallorca. Totes les entitats vinculades varen manifestar la seva voluntat de posicionar el tret turístic diferenciador amb la resta de l’illa i desenvolupar eines per tal d’evitar el declivi de les zones de l’interior de Mallorca allunyades de l’impacte directe de la despesa turística, sense descuidar criteris de sostenibilitat.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: