Valtònyc publica un nou treball i el dedica «a totes les mares»

Josep Valtònyc ha publicat avui, 6 de gener, el seu darrer treball, EDP – En Pau Descansi, disponible a les plataformes digitals iTunes, Spotify i Youtube. El sineuer-pobler ha publicat els enllaços a algunes xarxes socials –Facebook, Instagram–, i ha dedicat el nou treball «a totes les mares del Món».

Precisament avui, segons ha publicat VilaWeb fa una estona, Antònia Beltran, mare del raper exiliat a Bèlgica, s’hauria mort a l’Hospital de Son Espases (fes clic aquí per veure la notícia de VilaWeb). Beltran havia tancat la llista de La Crida per Palma (candidatura rupturista, d’ideologia propera a les CUP catalanes, i liderada per Manel Domènech) a les passades eleccions municipals (fes clic aquí per veure la notícia a DíNGOLA).

Puigdemont, president electe de Catalunya, també a l’exili, ha enviat les condolències al raper a través de Twitter. També Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, ara a presó. I també l’advocat Gonzalo Boyé, el partit MÉS per Mallorca, la periodista Bea Talegon, el president accidental de Catalunya Quim Torra, etc.

Tot i que a Sineu hi havia algun dubte de l’exactitud de la notícia de VilaWeb -mort o mort clínica?-, ara NacioDigital, ElNacional, ElMón, VilaWeb, l’AraBalears, el dBalears, l’Última Hora, i altres mitjans publiquen la notícia. La mort de Beltran seria però mort clínica, encara.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: