L’Ajuntament canvia el redactat d’un ‘post’ per treure la Policia de Sineu, i GxS diu que creia que aquesta legislatura «s’haurien arreglat les coses»

El passat dimecres 24, l’IES Sineu va ser escenari d’un cicle de jornades sobre l’ús de les tecnologies digitals, com va informar Díngola puntualment (fes clic aquí). En el marc d’aquest, sis policies tutor de diferents municipis varen concloure el primer programa de prevenció del ciberassetjament. Sineu va estrenar el projecte gràcies a la feina conjunta de policies de Llubí, Sant Joan, Lloret, Manacor, Inca i Pollença. No n’hi havia cap de Sineu.

L’Ajuntament de Sineu va agrair aquestes jornades, mitjançant post a les xarxes socials. No obstant, inicialment havia inclòs la Policia de Sineu en l’agraïment, però hores després va modificar el post, per eliminar-la.

Així, el primer post deia:

«Volem agraïr la implicació dels policies tutors de Llubí, Inca, Manacor, Lloret, Pollença, Sant Joan i Sineu, per posar en marxa aquest pioner projecte formatiu.»

I una vegada editat va passar a dir:

«Volem agraïr la implicació dels policies tutors de Llubí, Inca, Manacor, Lloret de Vistalegre, Pollença i Sant Joan, per posar en marxa aquest pioner projecte formatiu.»

El partit principal de l’oposició, Gent per Sineu (GxS), va compartir el post de l’Ajuntament i va agrair a la institució la rectificació de la publicació inicial. El post de GxS acaba dient «Hi trobam a faltar els policies de Sineu, ja que pensàvem que aquesta legislatura s’arreglarien les coses i estarien més col·laboradors». Fonts del partit sobiranista havien confirmat per algunes vies que la Policia de Sineu no hi havia participat. Díngola ha sabut que el batle i el cap de la Policia de Sineu feren acte de presència a l’acte, però que la Policia no hi participà com a tal.  

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: