Ha obert una nova peixataria a Sineu

Aquests darrers mesos s’ha vist un moviment de negocis cap a la carretera de Santa Margalida i la Placeta dels Donants de Sang. S’hi han ocupat aquells locals que tancaven. Així, tot i tancar-se el restaurant sa Pambolieria, el local va ser ocupat després d’un temps, ja que la dissenyadora Irene Peukes hi va instal·lar el seu taller (vegeu la notícia a Díngola fent clic aquí). La tenda d’animals i productes per a mascotes situada un poc més amunt també va tancar, i després la botiga de bicicletes sa Cadència. Però ara allà avui s’hi ha obert Pescamark, una peixateria –segurament els promotors han pensat que és bona idea aprofitar el lloc, per la proximitat amb la botiga que queviures ‘Agromart’– i, aviat, una bugaderia self-service. No fa molt una immobiliària es va moure un centenar de metres per situar-se al cap de cantó que forma la finca de damunt els Pous dels Horts (Díngola en va informar a les seves xarxes socials, feu clic aquí). En el lloc que va deixar la immobiliària ara s’hi ha obert una oficina d’un proveïdor d’electricitat, U Energia (feu clic aquí).

Per altra banda fa uns dies es va obrir de nou el Forn de Maria, per part de propietaris diferents, situat entre aquesta barriada i la barriada des Fossar.

N’informam de tot en la propera DíNGOLA en paper, que demà entra a impremta.

+info: Nous negocis entre el Fossar i el polígon: forn, peixateria, bugaderia, energia…

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: