El grup Popular del Consell de Mallorca durà a ple una reforma de la carretera de Petra, al manco fins al Pont de son Fiol

El Partit Popular ha convocat els mitjans de comunicació per demà matí, per explicar-los el projecte que volen dur –a través de moció– al Consell de Mallorca, per a millorar la que, actualment, és la carretera interurbana en pitjors condicions del municipi. El portaveu popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i el batle de Sineu, Tomeu Mulet, explicaran el projecte.

L’Ajuntament de Sineu vol que s’arregli com més prest millor la carretera vella de Petra. DíNGOLA ja ha tractat el tema en diverses ocasions, tant en aquesta legislatura –per exemple en la darrera revista en paper de l’any passat, número 39– com en legislatures anteriors. Les graveres situades entre Sineu i Petra suposen un problema de trànsit. El degoteig de grans camions, grues, i vehicles de gran tonatge és constant en una carretera que, en el bocí més proper a Sineu, té punts amb una amplada de tres metres i escaig o màxim quatre.

De fet, aquest tram tan estret és el que l’Ajuntament té més pressa per adobar. Així, Mulet ha dit a DíNGOLA que el tram que volen arreglar prioritàriament és el que va des del vial de circumval·lació fins al pont de Son Fiol. En aquest tram dos vehicles de mida mitjana no poden circular simultàniament en direccions oposades: un dels dos s’ha de ficar en un portell i esperar fins que passa l’altre o ha de recular. El problema s’agreuja si es tracta de grans camions.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: