Hi haurà fira enguany? Què farem el primer diumenge de maig?

En Tomeu ‘de son Marron’ amb els seus porcellets, i envoltat de polítics, l’any 2018.

Sa Fira de Sineu és una de les dates marcades pel propi pes en el calendari mallorquí de primavera. Però per motius sanitaris sa fira de ses fires –definició compartida o disputada amb el Dijous Bo d’Inca– l’any passat ja va ser suspesa. I enguany? Enguany no hi haurà fira com la tenim entesa, però sí que hi haurà alguns actes i mostres, com haureu vist al programa de festes de Sant Marc, Sant Jordi i sa Fira que ha organitzat l’Ajuntament –feu clic aquí–.  

Tomeu Mulet, batle de Sineu, va explicar a aquest mitjà que el Mercadet d’Artesania i Producte Local que es farà el cap de setmana de sa fira –dies 1 i 2– vol ser una acció més per impulsar el comerç local, en la línia que ja s’ha fet en anteriors ocasions –per exemple per Nadal–. També per donar un poc de vida a la restauració: «Els bars i restaurants, per exemple, ho passen molt malament des de fa més d’un any, i creiem que el mercadet pot fer sortir la gent a fer una volta… això sí, complint totes les mesures higièniques en vigor» va dir Mulet.

El Govern ha decidit ampliar l’horari de les terrasses i, si no hi ha canvis, a partir del pròxim dilluns el toc de queda s’ampliarà fins a les 23.00 hores per a facilitar que bars i restaurants puguin oferir servei de sopar. La restauració podrà tenir un “horari de sopars” que començarà a les 20.00 hores i es perllongarà fins a les 22.30.

Sa Fira i el mercat setmanal del dimecres són dies de ‘fer caixa’ per a bars i restaurants.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: