Demà el camp del Son Verí ha de bullir de bon de veres

Si la setmana passada la calor era fortíssima, demà serà inaguantable. No només la calor meteorològica, que també ho serà –s’esperen màximes de fins a 31 ºC–, sinó també per la pressió dels darrers dies i una polèmica per unes suposades declaracions de la directiva del Son Verí. Segons alguns aficionats del C.E. Sineu –que ho han protestat a les xarxes socials– , des del club de Son Verí es va afirmar que demà només es deixarien accedir 70 sineuers a les grades del camp municipal de s’Arenal, encara que després es va rectificar i es va ampliar a 200 persones. Aquests aficionats sineuers indiquen que la directiva del club ‘arenaler’ hauria afirmat que no volien jugar «dos partits seguits a fora camp».

Recordem que, com va informar Díngola (fes clic aquí i aquí), dissabte passat es va disputar a Son Magí el partit d’anada de l’eliminatòria entre el C.E. Sineu i Son Verí A per a l’ascens a la Tercera Divisió del futbol balear. Demà és el partit de tornada, a s’Arenal, i els sineuers parteixen amb la avantatge d’un gol, gol ficat per Biel Gelabert a només 10 minuts d’iniciar-se el partit. Tot i que els visitants pressionaren bastant, no arribaren a puntuar i la porteria de David Soto es va mantenir a zero.

El club sineuer ha fletat autocars pel desplaçament, i ha demanat suport a l’afició i, en general al poble de Sineu. No hi ha cap dubte que el demà és un partit històric, pel que suposa guanyar-lo, com tantes altres vegades aquests darrers anys i que al final es varen frustrar. Per això és important demà horabaixa tenyir de vermell les grades del municipal de s’Arenal, i animar els jugadors sineuers fent molt de renou, sempre respectant les mesures sanitàries vigents i l’ètica esportiva.

Aquestes fotos demà s’han de repetir

Són dues fotos del nostre col·laborador Macià Puiggròs, publicades a la DíNGOLA en paper del juliol del 2011, i que per tant tenen 10 anys. Són representatives d’un ascens: l’ascens a 1a regional. Us imaginau com serà la celebració si l’ascens és a 3a divisió?

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: